Waarom naar de schoonheids specialiste?

persoonlijke
verzorging

Een aantal factoren spelen een belangrijke rol in de conditie van de huid zoals: stress, verkeerde voeding, warmte verschillen, zonlicht, medicatie, uitlaatgassen, slechte cosmetica en andere schadelijke stoffen. Ook hormoon schommelingen en zwangerschap kunnen leiden tot een onrustige huid.

Natuurlijk moet je jezelf goed verzorgen, maar op zo’n manier dat het je huid niet beschadigt, veroudert of irriteert. Nu is dit helaas niet altijd even gemakkelijk, producenten van cosmetica stoppen allerlei irriteerde stofjes in producten waarvan jij meestal niet weet dat ze schadelijk zijn voor je huid. Denk bijvoorbeeld aan synthetische parfum, parabenen, alcohol, sulfaten en ga zo maar door. Maak het daarom prioriteit je huid te verzorgen met veilige, natuurlijke producten.

Klinkt misschien saai maar het is niets meer dan de waarheid: de eerste stap naar een mooie, stralende huid is ontdekken welk huidtype je hebt. En zeg nu niet dat weet ik allang, want de kans dat je ernaast zit is groot. Daarom wordt altijd bij het eerste bezoek in de salon een huidanalyse gedaan. Tijdens deze huidanalyse kijk ik naar het huidtype maar ook in wel conditie de huid is, zodat ik de behandeling en verder advies daarop kan afstemmen.

Uiteraard is de beste verzorging voor de huid altijd in combinatie met het thuis gebruik van de producten. Het advies voor een dagelijkse verzorging is een reinigingsmilk, een lotion en een dag- en nachtcreme. Dit kunt u altijd uitbreiden met een serum, exfoliant en voor de rijpere huid een oogcreme.

We hebben maar één huid en die moet goed verzorgd en onderhouden worden. Jouw huid speelt een belangrijke rol bij uw eerste indruk bij andere. Een stralende en gezonde huid geeft zelfvertrouwen!

Liefs
Skin and Health, by Shirley

 

Skin & Health

Vind jij het ook belangrijk om met natuurlijke, biologische en eerlijke producten behandeld te worden? Maak dan een afspraak bij Skin and health!