Wat vinden onze klanten van skin&Health

Negatief

1.0 rating
February 4, 2024

Ik zie dat ik het verkeerde instituut heb beoordeeld. Mijn excuses! Dit geld dus niet voor u, maar voor skin and health in belgie

Justine

Niet tevreden

1.0 rating
February 4, 2024

Wegens hormonale acne langsgeweest, veel verschillende dure producten moeten aankopen. Zeker 1000€ kwijt voor verschillende behandelingen en gezichtsproducten en het werd steeds erger aangezien er producten werden meegegeven voor droge huid. Dit maakte mijn huid steeds vettiger, terwijl ik volgens mijn dermatoloog al een vette huid heb. Niet geschikt op maat dus!

Justine

Lievelings schoonheidsspecialiste

5.0 rating
January 6, 2021

De behandelingen van Shirley zijn super fijn. Niet alleen door hoe ze de behandeling uitvoert maar ook zeker door de natuurlijke producten waar ze mee werkt. Super mooi mens waar ik hopelijk snel weer heen mag.

Karen

Meer dan alleen een schoonheidsspecialiste

5.0 rating
January 6, 2021

Ik kom met regelmaat bij shirley. Ze is kundig, professioneel, ontzettend lief en verstaat haar vak heel goed. De behandelingen zijn altijd heerlijk en ontspannend en worden afgestemd op jouw huid. Ze denkt graag met je mee om tot het beste resultaat te komen. Een echte aanrader dus!

Rosa

Super blij met het resultaat!

5.0 rating
January 6, 2021

Zes weken lang ben ik met heel veel plezier naar Shirley gegaan voor een bindweefselmassage kuur. De kuur was geweldig, Shirley nam alle tijd en ik ben erg blij met het resultaat dat al na een paar behandelingen zichtbaar was. Ik ben fan van de Loveli producten die Shirley gebruikt en kom zeker terug!

Margot Stoll