Wat vinden onze klanten van skin&Health

Lievelings schoonheidsspecialiste

5.0 rating
January 6, 2021

De behandelingen van Shirley zijn super fijn. Niet alleen door hoe ze de behandeling uitvoert maar ook zeker door de natuurlijke producten waar ze mee werkt. Super mooi mens waar ik hopelijk snel weer heen mag.

Karen

Meer dan alleen een schoonheidsspecialiste

5.0 rating
January 6, 2021

Ik kom met regelmaat bij shirley. Ze is kundig, professioneel, ontzettend lief en verstaat haar vak heel goed. De behandelingen zijn altijd heerlijk en ontspannend en worden afgestemd op jouw huid. Ze denkt graag met je mee om tot het beste resultaat te komen. Een echte aanrader dus!

Rosa

Super blij met het resultaat!

5.0 rating
January 6, 2021

Zes weken lang ben ik met heel veel plezier naar Shirley gegaan voor een bindweefselmassage kuur. De kuur was geweldig, Shirley nam alle tijd en ik ben erg blij met het resultaat dat al na een paar behandelingen zichtbaar was. Ik ben fan van de Loveli producten die Shirley gebruikt en kom zeker terug!

Margot Stoll

Fijne, mooi ingerichte salon, in een onwijs leuk pand!

5.0 rating
January 6, 2021

Ik ben superblij met Shirley als mijn schoonheidsspecialiste. Ze weet waar ze het over heeft en biedt elke keer weer andere fijne gezichtsbehandelingen aan. Die past ze aan naar het seizoen. Alles wat ze gebruikt is natuurlijk, en heel erg fijn/lekker ruikend!
Nu gestart met behandelingen met fruitzuurpeeling en bindweefselmassage. Wauw!! Wat merk ik dat goed aan mijn huid. Ik krijg er van andere mensen opmerkingen over.

Lonneke Verhage