Over Skin&Health

“Let food be thy medicine and medicine be thy food” – Hippocrates

Sinds begin 2020 ben ik mijn eigen salon in Pijnacker gestart voor gezichtsbehandelingen, pedicure brows & lashes en andere fijne behandelingen. Ik ben sinds 2008 werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste in verschillende bedrijven waaronder Centre du Lac in Pijnacker en Forme Spa in Nieuw-Zeeland.

Na mijn reis rond de wereld, was het tijd om mijn eigen salon op te starten. Tijdens mijn reizen heb ik met eigen ogen gezien hoe prachtig maar kwetsbaar de wereld is en dat is de reden dat ik werk met eerlijke, pure en duurzame producten, die er ook voor zorgen dat mijn afvalberg zo klein mogelijk blijft. Daarom heb ik gekozen voor de producten van Loveli en Flow Cosmetics.  Tijdens de behandeling neem ik voldoende tijd voor jou, om je echt even een momentje voor jezelf te geven.

Ik heb daarnaast ook een cursus Orthomoleculaire voeding en een jaar van de HBO opleiding Voeding en Dieetkunde gevolgd. Ik weet uit eigen ervaring maar al te goed hoe groot het verband is tussen je huid en de voeding die je dagelijks tot je neemt. Je huid is de spiegel van je ziel en dat is de filosofie waaruit ik graag werk. Ik vind het super leuk om je te adviseren over welke voeding je beter wel en niet kan gebruiken om je huid optimaal te laten stralen. Ik kom er graag samen met jou achter waarom jouw huid vlekkerig, vaal of onrustig is.

Ik hoop je snel te ontmoeten voor een heerlijke, ontspannen, pure behandeling.
Liefs,
Shirley

Owner Skin & Health

Skin & Health

Vind jij het ook belangrijk om met natuurlijke, biologische en eerlijke producten behandeld te worden? Maak dan een afspraak bij Skin and health!