huidverbetering

Wij bieden diverse behandelingen die zorgen voor huidverbetering. Heb je last van een onzuivere huid, fijne lijntjes of andere huidproblemen? Maak dan een keuze uit deze behandelingen.

Bindweefselmassage & cupping 30 min €34

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Behandeling kuurvorm
Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal zes behandelingen. Een kuur bestaat uit één keer per week bindweefselmassage gedurende zes weken. Eventueel met korte tussenpose van max drie weken.

Je kan de bindweefsel massage ondergaan bij: Rosacea, acne (zonder actieve ontstekingen), littekens acne, slecht doorbloede huid, Rokershuid, droge of zeer droge en vette huid, couperose en rimpels.

Prijzen

  • Skingym incl. reiniging van de huid en dagverzorging (30 min) – €34
  • Skinlift kuur 6x 30 min. €170 (1x gratis)

Uw gezicht zal na de bindweefsel massage rood kleuren (doorbloeding) en zal gevoelig zijn voor de komende 24 uur. ik adviseer je de aankomende 24 uur niet in de felle zon te gaan, omdat door de massage het gezicht gevoelig kan zijn voor verbranding van de zon.

Bindweefselmassage, buccal, cupping & Guasha  45 min

Maar wat is buccalmassage?

Deze massagetechniek vanuit de binnenkant van de mond bestaat al jaren. Vanuit de binnenkant van de mond kun je spieren diep in de wang en het kaakgebied bereiken die vanaf de buitenkant moeilijk te stimuleren zijn. Ook kom je veel beter bij de vetkussentjes. Buccalmassage is vooral ideaal om de contouren van het gezicht te verbeteren. Bij het ouder worden vallen op een gegeven moment de wangen een beetje naar beneden waardoor je een scherpe neus-lippen lijn krijgt. Met buccal kun je dit heel mooi corrigeren. Daarnaast helpt het de bloedsomloop te verbeteren en het kaakgebied te ontspannen”

Behandeling kuurvorm
Voor optimaal resultaat zijn meerdere massages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal zes behandelingen. Een kuur bestaat uit één keer per week massage gedurende zes weken. Eventueel met korte tussenpose van max drie weken.

Je kan de massage ondergaan bij: Rosacea, acne (zonder actieve ontstekingen), littekens acne, slecht doorbloede huid, Rokershuid, droge of zeer droge en vette huid, couperose en rimpels.

Prijzen

  • Skingym incl. reiniging van de huid en dagverzorging (45 min) – €45
  • Skinlift kuur 6x 45 min. €225 (1x gratis)


Uw gezicht zal na de  massage rood kleuren (doorbloeding) en zal gevoelig zijn voor de komende 24 uur. ik adviseer je de aankomende 24 uur niet in de felle zon te gaan, omdat door de massage het gezicht gevoelig kan zijn voor verbranding van de zon.

45-60 min

In de salon wordt er gewerkt met verschillende soorten fruitzuurpeelings. Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt waardoor dode huidcellen versneld zullen afschilferen. Hierdoor worden oppervlakkige huidproblemen die zich voordoen in de epidermis verminderd. De nieuwe huid wordt zichtbaar. De dofheid, vaalheid en grove huidtextuur wordt minder en de onderliggende, frisse huid heeft een gezondere glans en een meer effen teint. Welke fruitzuurpeeling het best bij je past is afhankelijk van jouw huidprobleem en zal in een eerste behandeling besproken worden. Voor meer info klik hier.

Behandeling in kuurvorm
Na een behandeling zul je al een zichtbaar resultaat zien in de huid. Maar
om een beter resultaat te bereiken wordt het aangeraden om de
behandeling in kuurverband te doen. Een kuur bestaat uit 1 behandeling, 6
weken achter elkaar. Daarna wordt het aangeraden om de behandeling eens
in de 6 weken te herhalen voor een blijvend resultaat.

Prijzen

  • Fruitzuurpeeling (45 /60min – €55)
  • Fruitzuurpeeling kuur (6 behandelingen – €300)


Na de behandeling is de huid gevoelig voor UV straling. Je
moet minimaal tot 14 dagen na de behandeling een SPF30 op het gezicht
gebruiken.

 

60 min

Een Bio peeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. De Bio Peeling is een behandeling die goed werkt tegen pigmentvlekken, huidveroudering, een slechte doorbloeding of conditie van de huid, acne en een onzuivere en vette huid.
Doordat de celdeling wordt gestimuleerd, krijg je binnen 10 dagen een frisse nieuwe opperhuid. Dit proces duurt normaal gesproken tussen de 24 en 28 dagen. Daarnaast wordt de productie van collageen en elastine (die voor stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd. De Bio Peeling werkt van binnen naar buiten, in tegenstelling tot vrijwel alle andere peelings.

Behandeling kuurvorm
Een eenmalige behandeling met de Bio peeling is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen.
Maar om echt huidproblemen te verminderen, is het aan te raden om meerdere behandelingen in een kuurverband toe te passen.
Dit houd in dat je 3 tot 6 keer komt voor de behandeling met een tussentijd van ongeveer 14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 12 weken de Bio peeling te herhalen.

Prijzen

  • Biopeeling (60 min – €72)
  • Biopeeling  in kuurvorm (6 behandelingen – €400)


De Bio Peeling is geen gewone behandeling, maar een echt intense behandeling voor je huid, lymfe- en bloedvaten.
Houdt rekening met het volgende:
– De huid beschermen met factor 30
– Drink 2 liter water per dag om afvalstoffen af te voeren

Skin & Health

Vind jij het ook belangrijk om met natuurlijke, biologische en eerlijke producten behandeld te worden? Maak dan een afspraak bij Skin and Health!