Gezichts-behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Skin &Health biedt verschillende gezichtsbehandelingen.
Ga je voor de “Holistic Signature facial” of kies je voor een “Holistic Detox facial?” 

Skin and Health Holistic Signature Facial:

Dé facial waar reiniging en diepe ontspanning worden gecombineerd. De behandeling wordt gegeven met de producten van Esse Skincare, je huid is een ecosysteem dat wordt beschermd door een levend pantser van nuttige bacteriën. Esse bestaat om dit te optimaliseren. De huid wordt gevoed met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en probiotica passend bij jouw huid waardoor de huidbalans weer in evenwicht wordt gebracht.

De Facial bestaat uit: een welkomst ritueel waarbij je een intentiekaartje trekt, een hoofdhuidmassage en een dubbele oppervlakte reiniging, exfoliant, dieptereiniging, epileren indien gewenst, uitgebreide bindweefselmassage, heerlijke ontspannende massage van gezicht en decolleté i.c.m guasha edelstenen, hydrogelmasker, (reiki & koshi ritueel tijdens masker) serum en dag of nachtverzorging.

+- 90 minuten €89,50

Holistic Skin Improvement Facial:

Een behandeling waar het verbeteren van de huidconditie centraal staat. De behandeling wordt gegeven met de producten van Esse Skincare, je huid is een ecosysteem dat wordt beschermd door een levend pantser van nuttige bacteriën. Esse bestaat om dit te optimaliseren. Deze behandeling is een echte Glow oppepper voor jouw huid! Een combinatie van natuurlijke, probiotische ingrediënten en een intense en diepere massage van het bindweefsel van het gezicht helpt de doorbloeding te verbeteren. De huid kan zich beter ontdoen van afvalstoffen, de vochthuishouding verbetert, maar ook de elasticiteit en opname van werkstoffen verbeteren waardoor rimpeltjes en fijn lijntjes minder zichtbaar worden.

De Facial bestaat uit: een welkomstritueel i.c.m. hoofdhuidmassage, dubbele oppervlakte reiniging, BHA Peeling of Enzym Peeling, eventueel epileren wenkbrauwen en verwijderen onzuiverheden, uitgebreide bindweefselmassage, ontspanningsmassage, masker, serum en dag of nachtverzorging

+-70 minuten €75

Holistic Detox Facial:

Een zuiverende behandeling perfect voor vette, onzuivere en acne gevoelige huidjes. De behandeling wordt gegeven met de producten van Esse skincare deze zijn gecertificeerd biologisch, vegan, dierproefvrij en CO2-plasticneutraal en ondersteunen Fair Trade. De focus van de behandeling ligt op het reinigen en het kalmeren van de huid.

De Facial bestaat uit: een dubbele oppervlakte reiniging, exfoliant, een grondige dieptereiniging, reinigend kleimasker, serum en dag of nachtverzorging

+- 40 minuten €41,50

Time for my Loveli skin:

Gun je huid alleen het allerbeste en de liefde en ontspanning die ze verdient. Met deze uitgebreide gezichtsbehandeling loop je helemaal zen de deur uit, dat beloof ik. De behandeling wordt gegeven met de producten van Loveli care 100% natuurlijk en troepvrij! De Facial bestaat uit een huidanalyse, oppervlakte reiniging, scrub, dieptereiniging, epileren indien gewenst, heerlijke ontspannende massage van gezicht en decolleté, masker, serum en dag of nachtolie

+- 60-70 minuten €61,50

Skin & Health

Vind jij het ook belangrijk om met natuurlijke, biologische en eerlijke producten behandeld te worden? Maak dan een afspraak bij Skin & Health!