How to get the glow

De natuurlijke weg naar een stralende huid

Een huid met een echt gezonde gloed ontstaat door belangrijke fysieke en emotionele  processen van binnenuit, inclusief de voedingstoffen die je tot je neemt alsook hoe je je voelt over het leven, of je positief en vrolijk in het leven staat of niet. Alles wat je doet, zelfs waar je op dit moment mee bezig bent beïnvloedt jouw “sparkle”.

Hier komen een aantal tips voor een mooie, gezonde en stralende huid.

♥Vervang je kussensloop regelmatig.

♥Gebruik een product op olie-basis en rijk aan antioxidanten (weleda), breng het rustig aan op de huid.

♥Draag je make-up? Verwijder dit ALTIJD voordat je gaat slapen.

♥Gebruik géén producten die de natuurlijk zuurgraad van de huid verstoren. Zie huidverzorging als iets dat de huid verzorgt en voedt, niet als een straf voor de huid, kies zacht, zorg dat je de huid niet beschadigt.

♥Zorg dat water je belangrijkste dorstlesser is. Een gehydrateerde huid ziet er glanzend en vol uit zonder barstjes of schilfers. Via je urine verlaten afvalproducten je lichaam, als je te weinig drinkt blijven afvalproducten onnodig lang in je bloed en verlaten ze je lichaam via zweet en talgklieren in je huid.

♥Zorg dat je niet nog extra synthetische of giftige stoffen in je lichaam krijgt door wat je op je huid smeert, kies natuurlijk.

♥Je huid houdt van vitamine C, te vinden in citrus vruchten, kiwi, paprika en rauwe koolgroenten. Een natuurlijk vitamine C supplement kan ook geen kwaad.

♥Stop met geraffineerde suiker. Met andere woorden vervang bewerkte voeding en dranken voor echte, natuurlijke voeding en kies vooral plantaardig. Probeer het voor 4 weken en zie hoe je huid verbetert!

♥Je huid is je dankbaar als je lever en darmen optimaal werken. Leeg je niet dagelijks je darmen? Maak hier prioriteit van dat dit wel gebeurt. (eet meer gezonde vezels en drink meer water) Om je lever te ondersteunen kun je de kruiden mariadistel, artichoke en geelwortel toevoegen aan je dieet.

♥Raak je gezicht niet aan, tenzij je je handen hebt gewassen!

♥Heb je last van onzuiverheden, acne, mee-eters of rosacea? Probeer eens 4 weken geen zuivel te consumeren en kijk of je huid verbetert na deze periode.

♥Eet vooral veel plantaardige voeding vol antioxidanten. Hoe meer kleuren op je bord hoe meer antioxidanten.

♥Overweeg een groene poeder toe te voegen aan je dieet en verwerk deze in een smoothie, fruitsap of gewoon in een glas water.

♥Wees dankbaar voor datgene dat je al hebt!

♥Wees jezelf!

weleda

Liefs Shirley Skin & Health

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *